Ik hou van Holland dinerspel: een leuk idee voor een groepsuitje!

Home » Blog » Mens en gezondheid » Ik hou van Holland dinerspel: een leuk idee voor een groepsuitje!

Als secretaresse ben ik belast met het regelen van het jaarlijkse bedrijfsuitje. Het is elk jaar weer een zoektocht naar iets wat voor iedereen haalbaar is en een leuke activiteit inhoudt. Dit jaar kwam ik uit bij amsterdamtour. Een combinatie van lekker uit eten en een leuke quiz. Ik had meteen een goed gevoel bij het Ik Hou van Holland dinerspel.

Het Ik Hou van Holland dinerspel 

Wij gingen eerder vaak eerst een activiteit doen met z’n allen en daarna uit eten, maar ik merkte altijd dat iedereen aan de dinertafel bij de meest vertrouwde collega’s ging zitten en daar dan ook de hele avond bleef zitten. Terwijl er tijdens de activiteit veel meer interactie was tussen mensen die elkaar nog niet zo goed kenden. Ik zocht dit jaar een manier om die dynamiek een beetje te doorbreken. Op dat moment was een van mijn collega’s vijf maanden zwanger en we hebben een collega die slecht ter been is, dus daar moest ik rekening mee houden. Verder is er iemand met een glutenallergie en iemand die geen varkensvlees eet in verband met zijn religie. Allemaal geen probleem bij het Ik Hou van Holland dinerspel. Het was een prachtige, zonnige dag in mei en we hebben voorafgaand aan het Ik Hou van Holland dinerspel een hele gezellige rondvaart door Amsterdam gemaakt. Dit heb ik ook geregeld via SpecialTours. Na de rondvaart was het tijd voor het Ik Hou van Holland dinerspel. We hebben genoten van het heerlijke driegangendiner waarbij tussen de gangen door het Ik Hou van Holland dinerspel werd gespeeld. Iedereen was heel fanatiek. We hebben gezongen, vragen beantwoord en vele andere onderdelen van het bekende spel gespeeld. Er was keurig rekening gehouden met de glutenallergie van mijn collega en het eten was echt heerlijk voor iedereen. Het was een heel gezellig restaurant. In plaats van het uitgaan van zo’n dag als een nachtkaars, zoals dat eerder vaak ging, waren we nu allemaal vol energie na drie uur spel en diner. We zijn met het grootste deel van de groep nog verder Amsterdam in gegaan en het was ongekend gezellig. Velen van ons hebben elkaar echt op een andere manier leren kennen op deze dag. 

amsterdamtour.nl

SpecialTours Amsterdam biedt naast het Ik Hou van Holland dinerspel ook andere dinerspellen zoals:

  • PopQuiz diner
  • Jongens tegen de Meisjes diner
  • De Televisie Draait Door diner

Verder kun je er onder andere terecht voor fietstochten, stadswandelingen en vrijgezellenfeesten. Ze organiseren zelfs hele dagarrangementen van “Smikkelen & Smartlappen” tot een wijnproeverij arrangement. Het Ik Hou van Holland dinerspel is er ook in een lunchvariant namelijk de Ik Hou van Holland lunch. Een middag vol lol. Voor mensen die er helemaal geen genoeg van kunnen krijgen is er ook nog een Ik Hou van Holland dagarrangement met ’s middags een stadsspel in de buitenlucht, gevolgd door een heerlijke rondvaart door Amsterdam op de borrelboot en daarna als klap op de vuurpijl het Ik Hou van Holland dinerspel. En alle onderdelen zijn dan ook weer los te boeken. Ik geloof dat ik in de toekomst niet meer hoef na te denken waar ik aanklop voor onze bedrijfsuitjes!