Op zoek naar een nieuwe kapper in Utrecht centrum

Home » Blog » Mens en gezondheid » Op zoek naar een nieuwe kapper in Utrecht centrum

Ik ben iemand die niet veel met mijn uiterlijk bezig is, maar het wel fijn vind om er goed uit te zien. Ik ging een aantal jaar naar dezelfde kapper in Utrecht centrum, maar was niet blij met deze kapper. Ik ging naar deze herenkapper, omdat ik het gewend was. Ik ging al heel lang naar deze kapper en het was erg gemakkelijk, omdat de kapper een paar straten van mijn huis is. De ene keer was ik blij met het knippen van deze kapper en de andere keer vond ik het tegenvallen. Ik ben iemand die er niet snel wat van zegt en denk altijd dat ik het wel kan oplossen met wat gel. Waar ik me wel erg aan kon storen bij mijn vorige kapper waren de prijzen. Mijn haar knippen is altijd erg gemakkelijk en een kapper is vaak binnen 20 minuten klaar, maar ik moest hiervoor bijna 30 euro betalen bij deze kapper en dat vond ik te veel. Mijn dochter gaat naar een andere kapper in Utrecht centrum, want dit is een herenkapper. Ik vind altijd dat deze kapper mijn dochter goed knipt en zij gaat er met veel plezier naar toe. Ik ga vaak met haar mee voor de gezelligheid en maakte regelmatig een praatje met deze kapper. Mijn dochter kan ook altijd goed overweg met de mensen die daar werken. Achteraf hoeft zij minder te betalen voor de kapper dan ik bij mijn oude kapper, terwijl zij er langer zat. Ze vroeg aan mij waarom ik niet naar haar kapper in Utrecht centrum ging en ik had geen goed antwoord. Het enigste dat ik kon zeggen was dat ik het altijd zo deed.   

Online een kapper in Utrecht centrum gevonden

Een paar weken later was het voor mij tijd om naar de kapper te gaan en ik besloot dat ik naar haar kapper in Utrecht centrum wilde. Via hun website haarstudio-nieuw-londen.nl maakte ik een afspraak voor mezelf voor de volgende zaterdag. De kapper herkende mij toen ik binnen kwam en was blij om mij te zien. Ik laat mij altijd op dezelfde manier knippen en wilde ook graag dat hij dat deed. Tijdens het knippen hadden we een leuk gesprek en ik kreeg netjes een kopje thee. De thee komt uit Terschelling, waar hij ook vandaag komt. Ik vond dit een leuk extraatje. Ik zag dat deze kapper meer aandacht aan het knippen schonk dan mijn vorige kapper en na ongeveer 25 minuten waren we klaar. Hij liet mij achteraf alle kanten van mijn hoofd zien en het zag er erg netjes uit. Het knippen bij deze kapper in Utrecht centrum was een stuk goedkoper dan bij mijn oude kapper. Ik hoefde minder bij deze kapper te betalen, terwijl ik het knippen beter vond. Het enige nadeel was dat ik ietsje verder van mijn huis moest lopen, maar het was slechts 5 minuten meer.    

Een goede kapper

Sinds die eerste knipbeurt ga ik elke keer langs bij Haarstudio Nieuw Londen en ben ik niet meer bij mijn oude herenkapper geweest. Ik vind het een erg prettige kapper in Utrecht centrum en ik wordt altijd goed geknipt. De sfeer in de kapsalon is erg vriendelijk en de kappers zijn allemaal erg aardig. Ik ben erg blij met Haarstudio Nieuw Londen en kan iedereen deze kapper in Utrecht centrum aanraden.

  • De kappers geven veel aandacht aan het knippen en knippen erg goed
  • Ik betaal hier minder dan bij mijn vorige kapper
  • Er hangt een leuke sfeer en iedereen is erg aardig