Scheerkwast kopen voor mijn vader

Home » Blog » Mens en gezondheid » Scheerkwast kopen voor mijn vader

Zolang ik al weet scheert mijn vader zich met een scheerkwast en met scheerzeep. Elke dag staat hij weer voor de spiegel om zich glad te scheren. Zelf scheer ik mijzelf bijna nooit, ik vind het alleen maar vervelend. Ik heb een stoppelbaard en soms scheer ik me dagenlang niet, omdat ik er geen zin in heb. Bij mij is het meer gemak, als ik er geen zin in heb, of weinig tijd, dan doe ik het niet. Gelukkig vind mijn vriendin dat geen probleem. Maar mijn vader is elke dag weer bezig. Hij vindt het belangrijk om er goed geschoren uit te zien. Hij ontmoet vaak veel klanten en wil dan goed voor de dag komen. Ik vond het vroeger altijd wel handig, want ik wist altijd wat ik voor hem moest kopen. Als hij jarig was, of het was Vaderdag, dan kwam ik altijd aan met scheerzeep. Hij had een merk dat hij altijd kocht en dat kon ik precies kopen met mijn budget. Veel vaders klagen dat ze vaak ondergoed, of sokken krijgen, ik denk dat mijn vader dat had met scheerzeep. Ik heb hem er nooit over horen klagen, maar ik was toen ook veel jonger. Hij gebruikt tegenwoordig nog steeds hetzelfde merk, ik zag het toevallig laatst toen ik op visite was. Ik moest toen meteen denken aan al die keren dat ik het als cadeau gaf. Hij is nu over een paar weken weer jarig en ik dacht erover na om het voor de grap weer te geven. Dan wel samen met een scheerkwast, want die is aan vervanging toe. Ik weet dat hij een duur merk gebruikt en dat is misschien maar goed ook, want met een goedkoop cadeautje durf ik niet meer aan te komen.         

Scheerkwast gekocht via mannenzaak.nl

Ik ging eerst naar de winkel om de scheerzeep te kopen. Ik dacht dat ik daar ook de scheerkwasten kon vinden die hij gebruikt, maar helaas verkochten ze die niet. Het leek mij handig om online een winkel hiervoor te vinden en ik kwam uit bij mannenzaak.nl. Hier hebben ze een groot assortiment aan verschillende scheerkwasten en hebben ze ook het merk dat mijn vader gebruikt. Ik zag dat ze ook veel andere artikelen voor mannen hebben. Handig dat je in een webwinkel alle verzorgingsartikelen kan kopen voor een man, wellicht dat ik ook een keertje voor mezelf iets leuks kan kopen hier. Ik vroeg mijn vriendin om hulp met het kiezen van een mooie scheerkwast, want ze hebben veel verschillende. Uiteindelijk kocht ik er eentje die hij ook op reis mee kan nemen. Dat is handig, want soms moet hij ook voor zijn werk een paar dagen weg. Degene die ik gekocht heb wordt niet vies, omdat de kwast in de buis.

Een ideale webwinkel voor mannen

Gisteren kreeg ik de scheerkwast binnen over de post. De scheerkwast ziet er erg mooi uit en ik weet dat ik mijn vader er erg blij mee ga maken. Ik zie het nu al voor me dat ik eerst de scheerzeep geef, om te zien hoe hij zal reageren. Ik denk dat hij er erg om kan lachen. Maar het echte cadeautje is natuurlijk de scheerkwast. De scheerkwast zal hij elke dag gebruiken en hij is extra handig, omdat hij mee kan op reis. Mannenzaak is een ideale webwinkel voor mannen

  • Ze hebben een groot aanbod aan verzorgingsartikelen voor mannen
  • Ze leveren vaak al de volgende dag
  • Hebben ook een handige blog met veel tips en uitleg
  • Ze verkopen goede merken en kwalitatief goede artikelen